TrackMania United slippes november

TrackMania-serien har blitt stadig mer populær, noe gratisspillet TrackMania Nations må ta en del av æren for. Det nyeste spillet i serien samler alle miljøene fra TrackMania Original og TrackMania Sunrise eXtreme, samt Stadium-miljøet fra TrackMania Nations. Stadium-miljøet får dessuten dobbelt så mange byggeklosser som før, og det blir nå mulig å kjøre på grus.

Nadeo har ikke vært særlig interessert i å snakke offentlig om TrackMania United, men nå har distributøren Funsoft gjort det klart at de har sikret seg de nordiske utgivelsesrettighetene til spillet. De har også fått utgivelsesrettighetene til andre spill fra den franske utgiveren Focus Home Interactive, som eventyrspillene Runaway 2 og Sherlock Holmes: The Awakened.

Den norske utgivelsen av TrackMania United skal i følge Funsoft finne sted 24. november i år. Vi gleder oss til å finne ut om det er like godt som forgjengerne. TrackMania og TrackMania Sunrise fikk begge karakteren ni hos oss, og TrackMania Nations har tilsynelatende fengslet halve Norges befolkning i flere måneder.

Trackmania United

Windows
Slippdato: 23. mars 2007
Sjanger: Racing
Utvikler: Nadeo
Utgiver: Focus Home Interactive

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen