Trine tilgjengelig på PSN

Trine tilgjengelig på PSN

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den 17. september er datoen for den europeiske lanseringen av Trine på Playstation Network, og dermed er ventetiden endelig over for PS3-eierne.

Spillet ble sluppet til PC i juli, og Playstation-versjonen skulle egentlig komme samme måned, men på grunn av en bug-relatert forsinkelse gjøres det altså tilgjengelig i morgen i stedet.

Trine er et sideskrollende, fysikkbasert plattform/fantasyspill utviklet av det finske selskapet Frozenbyte. Spillet går ut på å lage og bruke objekter til å løse oppgaver og nedkjempe fiender.

PC-versjonen fikk god mottakelse av kritikere, også av oss, og særlig får spillet skryt for sin originalitet, pene grafikk og avanserte fysikkmotor. Trine har oppnådd en poengsum på hele 80 hos metacritic.com, og spillet fikk også Gamespots Editor's Choice-pris ved årets E3-messe.

(Kilde: Pressemelding)

Trine

Windows
Slippdato: 25. september 2009
Sjanger: Action, Gåteløsning, Plattform
Utvikler: Frozenbyte
Utgiver: Nobilis

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen