Turbasert strategi fra DreamCatcher

Domination er det spillet som tidligere var kjent som Massive Assault: Phantom Renaissance, og er etterfølgeren til det fabelaktige turbaserte strategispillet Massive Assault. I Domination fortsetter krigen mellom Free Nations Union og Phantom League, og spillet lover å fordype den geniale spillopplevelsen vi fant i forgjengeren.

Denne gangen får vi 36 forskjellige enheter, og i motsetning til i Massive Assault, kommer begge fraksjonene med sine egne, unike enheter. Den kunstige intelligensen har blitt oppgradert, og det samme har grafikkmotoren. Dermed kan vi forvente oss både hardere motstand og penere landskap enn tidligere.

Domination kommer med 20 ikke-lineære scenarier, 10 planeter (for "World War"-modus, altså frittstående kamper mellom to spillere) og to nye spillmodus ("Assault" og "Carreer"). Flerspiller fungerer både over nettet og LAN, og i tillegg kan to spillere kjempe mot hverandre på samme maskin.

Domination skal etter planen lanseres i april her i Europa, og med tanke på hvor flott originalspillet var, er det ikke fritt for at vi gleder oss.

Domination

Windows
Slippdato: 24. juni 2005
Sjanger: Strategi
Utvikler: Wargaming
Utgiver: DreamCatcher

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen