Ubisoft utgir CSI: Miami-spill

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ubisoft har tidligere hatt suksess med spill basert på den populære tv-serien CSI. Nå har de sikret seg rettighetene til å lage spill basert på CSI: Miami. Det nye spillet utvikles av 369 Interactive, og vil følge det samme eventyrspillkonseptet som de andre CSI-spillene har gjort.

Dette vil si at spilleren får en rekke saker som må løses i samarbeid med kjente personer fra serien. Under etterforskningen får han bruke høyteknologiske rettsmedisinske verktøy for å lete etter spor. Dessuten må han avhøre vitner og mistenkte, og løse en rekke andre små oppgaver for å komme til mål i etterforskningen. Ubisoft vil prøve å inkludere alt det som kjennetegner tv-serien spillet er basert på, slik at stemningen føles riktig.

De tidligere spillene i CSI-serien har blitt møtt med blandet kritikk, og vi håper utviklerne av CSI: Miami følger med på hva som er blitt sagt om de andre spillene, slik at gameplay-opplevelsen blir så god som mulig. Spillet skal etter planen komme til PC til vinteren.

CSI: Miami

Windows
Slippdato: 26. november 2004
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: 369 Interactive
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen