Unikt DS-tilbehør fra Nintendo

Den japanske konsollgiganten Nintendo har utført mange eksperimenter i løpet av de siste 20 årene, og kan se tilbake på en rekke suksesser og minst like mange flopper. Nå er de i gang igjen, med en merkelig liten sak som du kan feste DS-en på, og så bevege den rundt på en bordflate som en mus.

Takket være en innebygd optisk sensor vet DS-en hele tiden hvordan du flytter den, og du kan dermed bruke dette systemet som kontrollmetode i spill. Du kan se hvordan det fungerer i en video på Nintendos japanske DS-nettsted.

DS-spill som bruker de nye kontrollene må selvsagt være laget spesifikt for å utnytte seg av denne teknologien, og for øyeblikket finnes det bare ett slikt spill. Dette heter Slide Adventure: Mag Kid, og følger en liten robot på jakt etter de forsvunne robotdelene hans.

For øyeblikket har Nintendo kun lansert denne saken i Japan, og de har ikke sagt noe om eventuelle planer for å levere systemet i Europa eller Nord-Amerika. Antakeligvis venter de på japanernes reaksjon før de gjør seg opp en mening om hvorvidt dette produktet skal få en bredere distribusjon eller ikke.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen