Anmeldelse

Unreal Tournament 2003

På mange måter kan ikke et spill som Unreal Tournament 2003 sees på som 99% av de andre titlene som slippes. Her har vi nemlig å gjøre med en tittel som vil henge med oss i flere år fremover slik som Quake 3 og det opprinnelige Unreal Tournament gjorde. Å si noe velreflektert blir en umulig oppgave. Den mest fanatiske gamer enda ikke har gjort annet enn å fragge støvet av det virkelige produktet.

Side 1
Side 2
Side 3

Unik posisjon
Konkurrentene til spillet begynner alle å dra på årene, noe som gir UT2k3 en helt unik posisjon. UT2k3 har muligheten til å bli spillet med stor S som omfavnes av gamere fra alle leire. Dette er helt tydelig både blant Unreal Tournament- og Quake-fansen. Det er et stort behov for å finne det nye store spillet som skal brukes i alt fra profesjonelle konkurranser til LAN-parties med gutta. På konkurransenivå har UT2k3 et stykke igjen før det når samme nivå som Quake 3 og Counter-Strike.

Utiklerne jobber på spreng med å lansere en CPL GUI, noe som vil sette standarden for hva en kan stille på og ikke i spillet. I dag er det mange muligheter for å få bedre synbarhet for eksempel, men hva man skal godta og ikke er usikkert og vi ser med glede frem til standardene blir satt. Dette vil hjelpe spillet til å innta en mer seriøs posisjon innen det konkurranserettede miljøet, og gi spillet en stødigere platform for å utvikle seg videre.

Konklusjon
Sitter du fortsatt og lurer på hvorvidt du skal kjøpe UT2k3 må du stille deg selv et par spørsmål. Har du maskinvaren som kreves til å kjøre spillet, og har du realistiske forventninger? UT2k3 krever en kraftig maskin for å kjøre flytende med et relativt lavt nivå med effekter slått på. Det er lite som er mer irriterende enn å kjøpe seg et nytt spill for så å ikke kunne spille det skikkelig på grunn av en dårlig maskin. I spill som hovedsaklig fokuserer på single-player kan man komme seg unna med en FPS på 40-50, men for å kunne sette pris på spillet bør du kunne gjøre demoen på omtrent 80 FPS stødig. Du må også være klar over hva for en type spill du kjøper. Det du får er en grafisk oppdatert versjon av Unreal Tournament sammenblandet med mange av de beste elementene fra de populære futuristiske skytespillene som har sett dagens lys de siste årene. Per i dag vil du ikke finne et spill som ser bedre ut og som kan tilby flere timer med spilletid. Er du klar over dette og liker futuristiske FPS-spill kan jeg trygt anbefale deg å plukke opp UT2k3.

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden