Valve jobber med Half-Life 2: Episode 2

Da Valve valgte å forandre navnet på sin kommende ekspansjon fra Half-Life 2: Aftermath til Half-Life 2: Episode One, var det vel få som ikke forutså at de kom til å prøve seg på noe i samme gate som Ritual sitt Sin Episodes-prosjekt.

Nå har vi fått en slags bekreftelse på dette; Valve-designeren Robin Walker har nemlig røpet (overfor britiske Computer & Video Games) at selskapet er i full gang med Episode Two, og har jobbet med ekspansjonen i en stund.

Han bekreftet også at Episode One ikke ender med en omfattende konklusjon, men at historien fortsetter i Episode Two. Det er ikke klart når Episode Two skal lanseres, men hvis Valve ønsker å satse på episodeformatet bør det ikke komme veldig lenge etter Half-Life 2: Episode One, som etter planen skal lanseres 24. april.

Walker fortalte også at Valve forventer at det skal ta mellom fire og seks timer å spille gjennom Half-Life: Episode One, og at selv om historien ikke avsluttes i den kommende episoden, vil vi få svar på en del spørsmål (inkludert noen om den merkelige mannen som til stadighet dukker opp rundt Gordon Freeman).

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen