Valve lanserer Half-Life 2-deathmatch

En kan si mye positivt om Counter-Strike, men det var nok mange som ble skuffet da de fikk vite at Half-Life 2 sin spillets flerspillerfunksjon kun var en oppdatert versjon av Counter-Strike. Nå er det ikke lenger noen grunn til å være skuffet - Valve har akkurat lansert et offisielt "deathmatch"-modus til Half-Life 2.

Dermed kan spillere glede seg til å prøve gravitasjonsvåpenet mot menneskelige motstandere. Dette våpenet er tilgjengelig helt fra starten av (sammen med en pistol, en SMG og noen granater), og det blir spennende å se hva slags strategier folk utvikler for det spesielle våpenet. Andre våpen fra spillet (som hagle, pil-og-bue og alles favoritt, Magnum-pistolen) kan plukkes opp rundt om på kartene.

"Deathmatch"-oppdateringen er på 32 MB, og kan lastes ned via Steam (som naturligvis har temmelig stor pågang for øyeblikket). Pakken inneholder to kart basert på brett fra kampanjen i spillet; dm_lockdown, som foregår i et fengsel, og dm_overwatch, som foregår i gatene til City 17. Spillermodellene inkluderer motstandskjempere og "combine"-soldater.

I tillegg har Valve lansert den fulle versjonen av modifikasjonsverktøyene (Source SDK), og vi kan utvilsomt vente oss mange spennende modifikasjoner fra spillermiljøet i den kommende tiden.

Half-Life 2

Windows
Slippdato: 16. november 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Valve Software
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen