Valve på The Gathering 2005

For kort tid siden annonserte arrangøren av The Gathering at årets arrangement vil få besøk av Jess Cliffe og Mike Dussault fra Valve Software. De kommer for å holde et seminar, hvor de blant annet skal prate om veien fra å lage en modifikasjon på gutterommet, til å jobbe med Half-Life 2 - kanskje verdens beste skytespill, hos det respekterte spillstudioet Valve Software.

Cliffe har vært med å utvikle spilldesignet i nye Counter-Strike: Source, men er kanskje mest kjent for å stå bak den enda mer populære modifikasjonen Counter-Strike, til det første Half-Life-spillet.

Mike Dussalt, som har lang fartstid i bransjen, hadde spill som Shogo, Blood 2 og No One Lives Forever fra Monolith på CV-en før han kom til Valve. Hos Valve har han jobbet med Team Fortress, Half-Life, Counter-Strike, Counter-Strike: Source og nå sist Half-Life 2.

Gutta vil være tilstede i to dager, og delta på diverse prisutdelinger i tillegg til seminaret. Det blir begrensede plasser på seminaret, og påmelding vil skje under selve arrangementet i slutten av mars.

Kommentarer (20)

Forsiden akkurat nå

Til toppen