Vant du Flight Simulator X?

Den siste uken har alle lesere av Gamer.no hatt mulighet til å vinne tre eksemplarer av Microsoft Flight Simulator X. Alt vi ba om for å være med i trekningen, var korrekt svar på to spørsmål (opprinnelig tre, men vi fjernet det ene fordi det oppstod en del misforståelser).

Her er de to spørsmålene vi stilte, hvor vi har huket av på korrekte svar:

Alternativ tekst mangler

Vinnerne denne gangen ble: Øyvind Ridley, Jens-Aksel Johansen og Fredrik Svines. Vi gratulerer alle sammen!

En trøstepremie i form av et nytt Xbox 360-frontpanel (Woody) sendes til Christopher Jacobsen, som sendte inn sitt ukorrekte svar i form av en morsom og smigrende flaskepost (se bilde til høyre).

Litt informasjon om Flight Simulator X:

Med Flight Simulator X har Microsoft lovet å sette en ny standard for teknisk innovasjon, fantastisk grafikk og realisme, og i tillegg til å levere det som etter alt å dømme blir markedets mest autentiske modellering av flygning, kommer det også med andre realistiske utfordringer som at lysrefleksjoner fra glass og dashbord gjør det vanskeligere å se. Totalt tilbys over 50 ulike oppdrag.

Spilleren vil også oppleve en levende verden på bakken, med veitrafikk, detaljerte og naturlige bygninger, båter, gårder og dyreliv i naturlige omgivelser. Flight Simulator X kommer med en haug fly (alt fra de Havilland Beaver til Cessna 172) og vanvittige 24 000 flyplasser fra hele verden. Dessuten får spillet en kraftig forbedret onlinekomponent, hvor man kan velge om man vil være flygeleder, pilot eller annenpilot. Det vil også være lettere enn noensinne å laste ned fly og annet ekstramateriale fra nettet.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen