Vi trenger deg!

Vi trenger deg!

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Onlinespill-sjangeren har eksplodert den siste tiden og alle som er noe i spillbransjen i dag må ha minst en slik tittel i stallen. Dette har vi i Spillverket notert oss, og vi kan røpe såpass at vi er i samtaler med en ikke navngitt utvikler om en tittel som skal revolusjonere sjangeren.

Mer avhengighetsskapende enn World of Warcraft, blodigere enn Age of Conan og mer etterlengtet enn Starcraft II, dette skal bli en opplevelse utenom det vanlige!

Vi kan ikke gå ut med spesifikke detaljer ennå, annet enn denne: hvem bryr seg om alver og barbarer? Det er ekte mennesker som fenger! Derfor er det dere, kjære lesere, som får æren av å være hovedpersonene i spillet. Vi har Norges beste spillforum, og intet er vel mer naturlig enn at dere får ta del i dette neste, store steget vårt.

Mye av spilldiskusjonen vil flyttes inn i spillet, som har arbeidstittelen Geek Wars Online, og spillet vil, som nettsidene, være reklamefinansiert.

Høy eller lav, tykk eller tynn – uansett hva som møter deg i speilet har vi bruk for nettopp ditt ansikt! Ikke bare vil det spare utviklerne for mye modelleringsarbeid og dermed spare oss for penger, kanskje det blir nettopp din nabo du får gleden av å spille mot.

Spillet skal etter planen være gullklart i begynnelsen av desember, og blir garantert en hit under juletreet for de av dere som planlegger sånt allerede nå. Men – vi forventer stor pågang av mennesker som vil være med. Derfor oppfordrer vi dere til å sende oss bilder i dag, og for å gjøre valget lettere for oss, ønsker vi en begrunnelse på hvorfor akkurat du fortjener å bli med i spillet.

Bilde og begrunnelse sender du til desk@spillverket.no.

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen