Vil du kjempe for Norges ære?

Vil du kjempe for Norges ære?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er ingen tvil om at lan-fester er populære. Vår egen The Gathering samler mellom fire og fem tusen spilleglade mennesker. Verdens største lan-fest foregår derimot i Sverige, og heter Dreamhack.

I en pressemelding får Spillverket vite at det skal arrangeres nordisk mesterskap i Modern Warfare 2. Dette blir den første store e-sportturnering i spillet, som kommer ut 10. november.

– Dreamhacks nordiske mesterskap i Call of Duty: Modern Warfare 2 blir en omfattende turnering der spillere fra Sverige, Norge, Danmark og Finland gis muligheten til å prøve det nye spillet i konkurransesammenheng for første gang.

Turneringen skal bestå av seks kvalifikasjonsrunder, der åtte lag går videre til finalerundene som blir holdt på Dreamhack Winter 2009. Der får finalistene spille på e-sportens eget colosseum, Dreamarena Extreme, foran 1100 tilskuere.

Kampene

Runde 1 - Stockholm, Sverige. Ett lag til finalen
Runde 2 - Oslo, Norge. Ett lag til finalen

Runde 3 - Helsingfors, Finland. Ett lag til finalen

Runde 4 - København, Danmark. Ett lag til finalen

Runde 5 - Online. To lag til finalen

Runde 6 - Lan-runde på Dreamhack Winter 2009. To lag til finalen

Modern Warfare 2 blir et av elleve spill i de offisielle e-sportturneringene på Dreamhack Winter 2009. Det vinnende laget blir de første nordiske mesterne i spillet, med all den ære og berømmelse det medbringer, og dessuten vil de tre beste lagene dele en premiepott på 50.000 svenske kroner.

Følg med på Dreamhack.se for mer informasjon om påmelding og detaljer i tiden fremover. Dreamhack Winter 2009 går av stabelen 26. til 29. november i Jönköping, Sverige.

(Kilde: Pressemelding)

Call of Duty: Modern Warfare 2

PS3
Slippdato: 10. november 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen