Vil du kjøpe Eidos?

Eidos er ikke fornøyd med sin stilling i spillindustrien. Utgiveren bak kjente franchiser som Tomb Raider, Championship Manager, Hitman og Deus Ex sliter med å tjene gode penger, og de skylder på størrelsen sin. Som en middels stor utgiver opplever selskapet vanskeligheter i forhold til konkurransen med de større utgiverne, og for en tid tilbake fortalte selskapet at de helst ønsket å slå seg sammen med et like stort eller større utgiverselskap.

Nå har Eidos bekreftet at de er i samtaler med en gruppe interesserte parter. Nøyaktig hvilke selskaper det er snakk om er uvisst, men det er flere som tipper at Electronic Arts er et av disse. Det er allerede kjent at verdens største uavhengige spillutgiver er på jakt etter noe å bruke pengene på, og Eidos ser ikke ut til å være noe dårlig kjøp. Vi regner med å få mer informasjon om hva som skjer med Eidos om kort tid.

I tillegg kan vi fortelle at selskapet nå har gitt Shellshock: Nam '67 en ny utgivelsesdato. Dette kontroversielle Vietnamspillet fra Guerilla Games skal lanseres den 3. september i Europa og den 14. september i USA. Spillet kommer, som kjent, til PS2, Xbox og PC, og alle versjonene skal lanseres samtidig.

ShellShock: Nam '67

PS2
Slippdato: 8. september 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Guerrilla
Utgiver: Eidos Interactive

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen