Ville basehopp i Aaaaa-demo

Ville basehopp i Aaaaa-demo

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

"AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! -- A Reckless Disregard for Gravity" er den fulle tittelen til spillet som vi for ordens skyld vil omtale som Aaaaa. Spillet har unektelig fått en del oppmerksomhet for navnet, men det finnes ikke akkurat flust av andre basehoppspill.

Kort fortalt går spillet ut på å hoppe fra en skyskraper og oppnå flest mulig poeng ved å navigere gjennom bestemte mål og falle farlig nært bygninger. På veien ned kan man gjøre luftige triks for tilskuerne, og landingen må gjøres med et minimum av beinbrudd. Traileren til spillet ser du under:Aaaaa utvikles av den lille, uavhengige utvikleren Dejobaan Games, og skal være klart for lansering i løpet av årets tredje kvartal. Du kan likevel laste ned demoen fra spillets hjemmeside og prøve spillet allerede nå. Demoen inneholder ni brett du kan bryne deg på.

Hvis demoen faller i smak tilbyr Dejobaan nå en forhåndsutgave av spillet til en lavere pris. Da vil man få 30 brett med en gang, og fri tilgang til alle de 80 brettene når spillet er klart til lansering.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen