Vinn Burning Crusade-betakonto

Er du misunnelig på de som er plukket ut til å betateste World of Warcraft: The Burning Crusade – den første ekspansjonspakken til massive World of Warcraft, mens du selv må vente helt til januar før du før tatt del i fullversjonen? Da har det nettopp åpnet seg en mulighet du neppe bør gå glipp av.

Etter at vi i Gamer.no har delt ut betanøkler til egne skribenter, kjærester, svigermødre og onkler, sitter vi igjen med 30 nøkler som vi frem til i dag ikke ante hvordan vi skulle bli kvitt. Helt til vi plutselig kom på at vi hadde glemt å spørre leserne.

Fra spøk til alvor: Blizzard har lyst til å gi 30 betanøkler til ivrige lesere av Gamer.no. Men vi gir dem ikke bort helt uten videre. Hvis nettopp du vil være med i trekningen om en slik nøkkel – som gir betatilgang frem til butikklansering i januar – så må du imponere oss litt (i tillegg til at du må ha fyllt 18 år). Her er hva du kan gjøre:

1) Beskriv din største World of Warcraft-opplevelse med ord. Minimum 50 ord, maksimum 500 ord.

Eller:

2) Tegn/fremstill din karakter, en kjent fiende eller et sted i World of Warcraft. Bildet/kunstverket kan være håndtegnet, datategnet eller datarendret, valget er ditt.

Konkurransen er nå avsluttet. Her er vinnerne.

World of Warcraft: The Burning Crusade

Windows
Slippdato: 16. januar 2007
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (78)

Forsiden akkurat nå

Til toppen