Vinn Gothic 3 med nøkkelbånd

Gothic 3 er det foreløpig siste spillet i den populære rollespillserien fra Piranha Bytes. Gothic 3 er friere enn tidligere spill i serien, og spilleren vil ikke behøve å bli medlem i et laug for å få historien til å gå videre. Selv om friheten generelt vil være større, vil det fortsatt være en serie nøkkeloppdrag som må løses for at spilleren skal kunne fullføre spillet.

Det vil også være mulig å ta alternative ruter gjennom spillhistorien, og spillet vil komme med flere avslutninger (hvilken du får er avhengig av hva du har gjort underveis). Spilleren får ikke besøke Khorinis i Gothic 3. I stedet foregår spillet i en verden delt opp i tre ulike regioner - en arabisk region, en europeisk-aktig middelalderregion, og en nordisk region.

Nå gir vi deg sjansen til å vinne et eksemplar av dette rollespillet, pluss et Gothic 3-nøkkelbånd. Alt du trenger å gjøre er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilken plage har rammet Myrtana i Gothic 3?

Når ble Gothic 3 gitt ut i Norge?

Hvilket av disse områdene hører ikke hjemme i Gothic 3?

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til 25. oktober. Vi kårer tre vinnere, som blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Gothic 3

Windows
Slippdato: 13. oktober 2006
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Piranha Bytes
Utgiver: JoWooD

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen