Konkurranse

Vinn Jade Empire med effekter og Xbox Live

De som er vant med tidligere Bioware-rollespill vil utvilsomt få seg en liten overraskelse første gang de ser Jade Empire, som ikke akkurat minner om det Bioware har gjort før. Her ser Bioware ut til å ha lagt bort de tradisjonelle rollespillterningene og fokusert på kamp i sanntid. Du får til og med en slags "bullet-time"-funksjon som lar deg massakrere motstanderne dine i sanntid, mens de beveger seg i sakte film.

En av spillets spennende og nyskapende muligheter er at du kan rekruttere andre karakterer til å hjelpe deg. Disse kalles agenter, og du kan beordre dem til å fullføre oppdrag på dine vegne. De ulike karakterene har sine unike talenter og egenskaper, så det blir viktig å bruke dem til det de er best til. Din egen karakter kan du skreddersy helt fra starten av, og gjennom spillets gang kan du utvikle han eller henne i den retningen du selv vil.

Frem mot lanseringsdagen vil lesere av Gamer.no få mulighet til å vinne Jade Empire-spill, Xbox Live-abonnement, rislamper og lykkekaker for å sette den rette stemningen når spillet skal fyres opp. Alt dere trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare riktig på følgende spørsmål:

Når slippes Jade Empire i Norge?
22. april
29. april
6. mai

Hvilket lands kultur er verdenen i Jade Empire inspirert av?
Japan
Kina
Korea

I hvilket år ble Xbox lansert i Norge?
2000
2001
2002

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 08:00 dagen før lanseringsdagen. Da stenges konkurransen, og vi utlyser vinnere i en egen artikkel. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Forsiden akkurat nå

Til toppen