Warpath til Europa

Warpath er et flerspillerfokusert skytespill som foregår på den nyoppdagede planeten Eden, hvor tre ulike raser kjemper mot hverandre for å få herredømme over kloden. I enspillerdelen får du kontroll over en av disse rasene, og kjempe om de ulike territoriene mot opp til 32 datastyrte motstandere.

I flerspillermodus får opp til 16 spillere kjempe mot hverandre i raske og heseblesende kamper. De tre rasene får sine egne unike våpen med ut i felten (totalt har spillet åtte oppgraderbare våpen), og i tillegg kommer spillet med fire landbaserte kjøretøy som kan brukes i kamp. Handlingen foregår på 25 ulike kampsoner (både innendørs og utendørs).

Spillet har allerede blitt lansert i USA, hvor det har fått blandet kritikk. Nå har nederlandske Lighthouse Interactive kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til spillet, og at de planlegger å lansere det i løpet av første kvartal neste år. Lighthouse forteller at de er fornøyd med å kunne jobbe sammen med den kanadiske utgiveren Groove Games om dette spillet.

Warpath ble utviklet av Digital Extremes, som blant annet har jobbet tett sammen med Epic om flere utgivelser i Unreal-serien. Spillet benytter seg av Unreal-motoren, men ikke den nyeste versjonen som vi blant annet fikk se i Gears of War og Roboblitz.

Warpath

Windows
Slippdato: 3. mars 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Digital Extremes
Utgiver: Lighthouse Interactive

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen