Warren Spector og John Woo i samarbeid

Pressebyrået Reuters melder at den erfarne spilldesigneren Warren Spector og Hollywood-regissøren John Woo samarbeider om Ninja Gold, et prosjekt som skal gi oss både film og spill. Ninja Gold foregår i den moderne verden, og omhandler den kriminelle japanske organisasjonen Yakuza og den russiske mafiaen, som begge er involvert i et gulltyveri i Sør-Afrika.

Spillets hovedperson er en ninjakriger som presses til å gå inn i rollen som en moderne spion. Konseptet bak Ninja Gold skal være utviklet av Warren Spector, men John Woo skal ha vært svært delaktig i den kreative prosessen.

Warren Spector forteller at han hele tiden har ønsket å utvikle et konsept som kunne fungere like godt som spill og som film. Dette mener han er mye mer spennende enn det som typisk skjer når noen bestemmer seg for å lage et spill basert på en film, eller omvendt.

Det fortelles ikke når vi kan forvente å se Ninja Gold i spillform, og for øyeblikket ser det ikke ut som prosjektet har fått noen utgiver. John Woo og selskapet hans håper imidlertid å få satt i gang filmproduksjonen til neste år.

I mellomtiden kan vi se frem til John Woos første spillprosjekt, actionspillet Stranglehold, som er en spirituell etterfølger til filmen Hard Boiled fra 1992.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen