Westernaction med stor frihet

Westernaction med stor frihet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Spillstudioet og utgiveren bak suksesserien Grand Theft Auto, Rockstar Games og Take-Two Interactive, melder at de vil gi ut et nytt storspill allerede til høsten.

Spillet det er snakk om er Red Dead Redemption, et westernspill med den samme bevegelsesfriheten vi kjenner fra Grand Theft Auto. Spillet vil benytte samme grafikkmotor som GTA IV, nemlig Rockstars Rage.

Spillet vil komme på Xbox 360 og PlayStation 3 til høsten, og utviklerne lover store områder med både ødemark og byer, i kjent western-stil. Det skal også by på mye action, både mann-mot-mann og større slag.

Red Dead Redemtion er en oppfølger av spillet Red Dead Revolver, som kom i 2004. Revolver fikk god mottakelse hos oss da det kom, men nådde ikke helt til topps på skalaen.

(Kilde: Gamespot.com)

Kommentarer (20)

Forsiden akkurat nå

Til toppen