WWE saksøker THQ

WWE har igangsatt et søksmål mot en gruppe selskaper, inkludert leketøysprodusenten Jakks Pacific og spillgiganten THQ. WWE hevder at WWE-lisensen i 1998 havnet i hendene til en koalisjon mellom Jakks Pacific og THQ ved at høyere bud (bl.a. fra THQ selv og Activision) ble holdt skjult for styret i WWE, etter bestikkelser fra Jakks Pacific.

Derfor ønsker WWE nå å gå rettens vei for å avslutte lisensavtalen med Jakks Pacific og THQ. Det ser ut til å være Jakks Pacific som har fått ansvaret for de kriminelle handlingene som skal ha funnet sted. THQ forteller i en pressemelding at ettersom de ikke er direkte beskyldt for å ha gjort noe galt og ikke har hatt kjennskap til lovbruddene, kan de ikke kommentere beskyldningene. Det de imidlertid vil si er at de ikke kommer til å gi fra seg WWE-lisensen uten kamp.

Videre forteller THQ at dette søksmålet ikke får noen konsekvenser for utgivelsen av WWE SmackDown! vs. Raw, som etter planen skal lanseres i november. Om selskapet virkelig er uskyldig, slik de hevder, tror det britiske nettstedet gamesindustry.biz at de sannsynligvis vil få beholde lisensen til 2009, slik den opprinnelige avtalen tilsier.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen