Xbox-sjefen: – Jeg vil gjerne se Mario på Xbox
(Bilde: Nintendo, Microsoft, montasje Gamer.no)

Xbox-sjefen: – Jeg vil gjerne se Mario på Xbox

Phil Spencer synes Nintendo har de beste spillene.

Selv om det kan virke som en utopisk drøm, er det ikke utenkelig at Nintendo-spill en gang i fremtiden kan slippes på andre plattformer. Xbox-sjef Phil Spencer er i hvert fall veldig åpen for det.

– Jeg ville ha elsket å ha Mario på Xbox. Som en person som har vært i denne industrien, og som har spilt spill alltid, sier jeg fortsatt det samme: Nintendo har de sterkeste selvutviklede spillene. De er fantastiske, og minnene de har gitt mange av oss, som spilte spillene deres og hadde de vidunderlige opplevelsene – det å ha de på Xbox ville vært flott, sier han i et intervju med AusGamers.

Phil Spencer under et Oculus Rift-arrangement i 2015.
Phil Spencer under et Oculus Rift-arrangement i 2015. Bilde: eVRydayVR, flickr.com

Microsoft har nylig samarbeidet med Nintendo om Wii U-versjonen av Minecraft, og ifølge Spencer har det samarbeidet fungert godt. Han håper at det vil kunne resultere i flere samarbeidsprosjekter i fremtiden.

– Jeg vet at jeg får spørsmål hele tiden om jeg ønsker å se Banjo i Super Smash Bros., og jeg tenker «Ja, det hadde jeg sagt ja til på flekken». Dersom vi har en sjanse til å jobbe med dem i fremtiden, vil jeg absolutt gjøre det. Og enkelte folk tenker jeg sier det som et slags PR-svar, men jeg tenker hvorfor ville du ikke gjort det? 

Nintendo avduket nylig sin neste stue- og håndholdtkonsoll, Nintendo Switch. Planen er å la folk både spille fra sofakroken og også ta med seg maskinen på tur om de vil det. Den slippes i mars 2017.

Vår skribent mener Nintendo bør gå sin egen vei.
KOMMENTAR: Nintendo bør ikke prøve å konkurrere med Sony og Microsoft »

Kommentarer (19)

Forsiden akkurat nå

Til toppen