Xbox 360 mer pålitelig?

Xbox 360 mer pålitelig?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I følge Aaron Greenberg jobber Microsoft stadig med å forbedre 360-konsollen, og de nye modellene kan by på bedre kjøling og mindre varmeutvikling fra prosessorene. Greenberg hevder konsollen er mer driftsikker nå, og at Microsoft er svært opptatt av at deres produkter skal holde ypperste kvalitet. Ved å reparere maskinvareproblemer uten ekstra kostnader for kunden håper Microsoft å gjøre opp for tidligere blundere.

Xbox 360 kommer med ett års garanti, men Microsoft sier de vil erstatte alle konsoller som viser tre røde lys eller E74-feil inntil tre år etter kjøpsdato. Så gjenstår det bare å se om Microsofts kundebehandlere kryper enda lenger inn i hulen sin når forbrukerne slår på tråden for å benytte seg av tilbudet.

Helt siden lanseringen i november 2005 har Xbox 360 hatt mye trøbbel med maskinvaren, og forfatter av konsollens uoffisielle biografi, Dean Takahashi, hevder andelen defekte konsoller fra fabrikken var hele 68 % like før lanseringen i USA.

(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (23)

Forsiden akkurat nå

Til toppen