Zombier på krigsstien

Zombier på krigsstien

I det etterlengtede Left 4 Dead må en liten gruppe mennesker samarbeide for å overleve i en verden full av levende døde.

Disse folkene ser ikke helt friske ut.
Disse folkene ser ikke helt friske ut.

Spillet har allerede fått mye oppmerksomhet for det kraftige fokuset på samarbeid. Hver for seg er det umulig å overleve i de zombieinfiserte områdene, men sammen har gruppen kanskje en sjanse.

I motsetning til mange andre skytespill i denne sjangeren, er ikke Left 4 Dead skriptet. I stedet har Valve utviklet en avansert kunstig intelligens, som har total kontroll over zombiehordene. Denne vil gjøre det den kan for å gi deg en real utfordring, uansett hvor du befinner deg.

Ikke bare fører dette til et mer dynamisk og uforutsigbart gameplay, men det skal også gjøre det mulig å spille samme nivå om og om igjen uten å oppleve de samme tingene eller vite hva som venter rundt neste hjørne.

Et annet spennende element er at det er mulig å spille zombie, som må gjøre sitt beste for å sabotere menneskenes fluktplaner.

Valve har nylig lansert en spillbar demo av Left 4 Dead. Denne finnes både på Xbox Live Marketplace (for Xbox 360) og Steam (for PC).

Demoen inneholder de første to områdene i No Mercy-kampanjen, og støtter både enspiller og flerspiller. Den nye demoen er også åpen for alle, enten de har forhåndsbestilt eller ikke.

Sjekk spillets offisielle nettsted og vår sniktitt for mer informasjon. Left 4 Dead lanseres 18. november.

Kommentarer (38)

Forsiden akkurat nå

Til toppen