Foredrag 17. september

Gaming - bedre enn sitt rykte?

Fra: 17. september 2020 19:00
Til: 17. september 2020 20:00
Sted: Deichman Bjørvika, Anne-Cath, Vestlys Plass 1, 0150 Oslo

Les mer (facebook.com)

Da Robert Steen mistet sønnen Mats, oppdaget han et fellesskap han ikke visste fantes i onlinespillet World of Warcraft. Joachim Haraldsen, bedre kjent som “Noobwork” i spillverden, har en enorm følgerskare og kjenner til samholdet og fellesskapet i dataspillenes verden. Han var selv sengeliggende i flere år, og har uttalt at gamingen reddet livet hans. Samtalen ledes av Aslak Borgersrud, journalist i Dagsavisen, musiker og programleder for "Spillmatic", et radioprogram om dataspill og hiphop.
 
86 prosent av 9–18-åringer spiller dataspill, viser tall fra Medietilsynet. I 2019 hadde spillvideoer på Youtube flere seere enn Netflix, HBO, Hulu og ESPN til sammen. Allikevel er dataspill en sjanger som fremstår som unyttig tidsfordriv i manges øyne.
 
Vi inviterer til en samtale om dataspillenes posisjon i samfunnet i dag - er de bedre enn sitt rykte? Hvilken funksjon kan de fylle? Hva kan gamingen lære oss, og hva er fallgruvene.
 
BILLETTER OG STRØMMING
Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du ha billett på forhånd. Billettene slippes torsdag 3. september.
 
Her kan du bestille billetter: http://deichman.hoopla.no/sales
 
Er samtalen fullbooket, eller har du ikke anledning til å delta? Da kan du se samtalen direkte på vår Facebook-side, Deichman Bjørvika.
 
SMITTEVERN
Det er begrenset antall plasser på våre arrangement, så det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltok ved eventuell smittesporing.
- Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
- Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
- Praktiser god hånd- og hostehygiene.

Gamer.nos kalender er en tjeneste som gir deg oversikt over LANs, konferanser, debatter, kurs, turneringer og lignende innenfor spillsegmentet.
Oppføringer i kalenderen er gratis og hvem som helst kan legge ut egne arrangement. Innlogging kreves og arrangementet må bli godkjent før det blir synlig.
Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, native ads eller sosiale medier. All betalt profilering vil være tydelig merket.
Til toppen