Anarchy Online: Alien Invasion (Windows)

Med tilleggspakken Anarchy Online: Alien Invasion lover Funcom spillerne enda mer science-fiction. Tilleggspakken fortsetter å fokusere på en actionfylt og morsom spillopplevelse innen en sci-fi-setting, samtidig som selskapet bygger ut de sosiale aspektene ved spillserien. Alien Invasions nye funksjoner og spillaspekter vil ta spilluniverset til et nytt nivå.

Planeten Rubi-Ka blir i tilleggspakken invadert av aliens, og det er spillernes oppgave å beskytte sine egne landsbyer og slå tilbake de teknologisk overlegne invasjonsstyrkene. En vil ha muligheten til å sloss seg helt inn til kjernen av romvesenenes romskip, i tillegg til å fokusere på å bygge opp landsbyer med en mengde nye bygninger og åpne sine egne butikker. Å eie forskjellige bygninger og butikker vil i neste rekke gi spillerne en rekke fordeler i kampen mot romvesenene.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 1. september 2004
  • Sjanger: Massivt online
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Funcom
  • Utgiver: Funcom

Artikler om Anarchy Online: Alien Invasion

Julekalender 2004 - luke 7

Det er nå bare 17 dager igjen til julaften, og vi forsetter forsøket på å gjøre ventetiden enklere. I dagens julekalenderluke kan vi friste med Anarchy Online-spill og 90-dagers gratis spilletid.

Anarchy Online: Alien Invasion

Etter å ha vendt blikket innover - både i seg selv og i fantasiens verden - med Shadowlands, er det science-fiction som igjen er hovedtema. Invasjon fra romvesener, byer kontrollert av spillerne, butikker styrt av spillerne og en stor mengde med nye våpen og klær er hovedingrediensene.

Anarchy Online: Alien Invasion

Vi besøkte Funcom på E3 for å få et førsteinntrykk av den neste ekspansjonen til deres svært så populære onlinespill, Anarchy Online. De lover gull og grønne enger, og det kan se ut som de vil levere akkurat det.

Bilder fra spillet

Til toppen