Arx Fatalis (Windows)

Arx Fatalis er et rollespill sett i førsteperson-perspektiv, som sender deg inn i en fantastisk og kompleks fantasiverden. Spillet kombinerer en intelligent historie med imponerende middel-alder-miljøer. Det brukervennlige grensesnittet gjør det hele enkelt å spille. Arx Fatalis skaper en intens atmosfære som lar spillerne virkelig føle at avgjørelsene som blir tatt har en direkte konsekvens på hva som skjer i verdenen rundt.
Spillets mål er å ødelegge den hemmelige kulten Akbaa. Akbaa er guden over ødeleggelse og kaos, og ved å utslette kulten fjerner du hans fysiske forbindelse med verdenen du bor i. Hvis spilleren feiler, vil demoner regjere uten nåde. Her skal du kjempe deg gjennom undergrunnshuler, mot gobliner, troll og enorme rotte-menn. Med andre ord et klassisk rollespill.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 3. april 2007
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Arkane Studios
  • Utgiver: JoWooD

Artikler om Arx Fatalis

Arx Fatalis

Arx Fatalis er navnet på et ferskt rollespill fra debutantene Arkane Studios. Det har vært et begivenhetsrikt år for rollespillerne blant oss, med kvalitetstitler som Morrowind og Neverwinter Nights å fråtse i. Arx er her for å hive mer ved på bålet. Det er igjen tid for å tre fram i fakkellyset.

Arx Fatalis

Arx Fatalis er navnet på et nytt rollespill som snart lander et sted nær deg. Utviklerne, Arkane Studios, har øyensynlig hatt nok å gjøre de siste tre årene. Ikke bare med den egenutviklede 3D-motoren, men også med den monstrøse oppgaven det er å sette sammen en verdig oppfølger til Ultima Underworld-serien.

Bilder fra spillet

Til toppen