Atlantis Evolution (Windows)

Atlantis Evolution er den første episoden i en helt ny serie Atlantis-spill og kan karakteriseres som en oppfølger til den forrige berømte Atlantis-serien som skal ha solgt over 1 millioner kopier verden over. I 1904 blir Curtis Hewitt, en eventyrlig fotograf, sugd inn i en strøm som bringer han til hjertet av den forsvunnede byen Atlantis. Som en fremmed på et sted med høy-teknologi og arkaisk tro, begynner Curtis på sin ekstraordinære ferd.

I en fengslende historie, blir du kjent med Atlantis’ kultur og fascinerende teknologi. Musikken og lydene i spillet er utviklet og designet av de samme som stod bak Atlantis 1 og Atlantis 2. Med spektakulær 3D-grafikk tar du deg gjennom fem fascinerende destinasjoner, hver enkelt med sin egen kultur og sine egne mysterier.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 29. oktober 2004
  • Sjanger: Eventyr
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Atlantis Interactive Entertainment
  • Utgiver: DreamCatcher

Artikler om Atlantis Evolution

Atlantis: Evolution

Atlantis: Evolution er det siste spillet i en sjanger det ikke er særlig blest om for tiden. Å bli kastet ned til en underjordisk verden og bli betrodd oppgaven med å befri folket her burde jo være et spennende utgangspunkt for et eventyrspill?

Atlantis Evolution

The Adventure Company har nå gitt ut en demo av det nyeste Atlantis-mysteriet, og vi har de relevante lenkene.

Atlantis: Evolution

The Adventure Company har sluppet en ny trailer til det kommende eventyrspillet Atlantis: Evolution.

Bilder fra spillet

Til toppen