Battle Engine Aquila (PS2)

I en serie av frantiske oppdrag, skal du – Hawk, en pilot med kontroll over Battle Engine-prototypen ved kodenavn Aquila – ta del i en saga som tar deg med over en ødelagt klode. En plutselig klimatisk forandring skaper en global krise, men håpet er at en mann kan snu på hellet. Spillverdenen inneholder en serie øyer som er et resultat av den ødeleggende klima-forandringen. Et stigende havnivå har gjort at kun de høyeste punktene i verden står igjen.
Alle kampene foregår på en stor slagmark, og sentralt står konflikten mellom to sider – Forseti-ene og Muspell-ene. Tusener er engasjert i krigen på hver side. Du alene skal operere Battle Engine Aquila, en enorm krigsmaskin og den meste ødeleggende enheten noensinne. Ved den kan du angripe både på bakken og i luften, men vil du greie det hele alene?

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 28. februar 2003
  • Utvikler: Lost Toys

Artikler om Battle Engine Aquila

Battle Engine Aquila

Menneskets historie er preget av konflikter, fattigdom og forurensning med mye mer. Imidlertid er ikke dette noe som tilhører fortiden, selv den dag i dag kan en føle nærværet av dette. Prøv da å forestille deg hva som vil skje hvis arealet i verden minker til en fjerdedel. Som følger av global opphetning har polene smeltet og land er blitt en svært ettertraktet ressurs.

Til toppen