Blade II (PS2)

I Blade II inntar spilleren rollen som den kjente figuren Blade, i et mørkt og mystisk actionspill med sterke eventyr-ingredienser. Som halvt vampyr og halvt superhelt, skal spilleren utrydde verden for de blodsugende vampyr-slemmingene. Armert med et arsenal av dødbringende våpen og storslåtte kampteknikker, skal spillerne bevege seg i underverdenen for å stoppe dem en gang for alle.
Spillet tilbyr et 360-graders kampsystem, hvor spillerne bruker spesielle våpen og kampteknikker for å drepe horder av vampyrer, i det dem omringer Blade i kamp. Dette lar spillerne se hva som kommer opp bak dem, slik at de kan reagere før det er for sent. Som Blade får du også tilgang til en rekke forskjellige superkrefter som skal brukes rett i kampen mot ondskapen.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 27. september 2002
  • Utvikler: Mucky Foot

Artikler om Blade II

Blade II

Activision har i samarbeid med Mucky Foot Productions gjort et forsøk på å konvertere filmen Blade II til et spill. Blade, også kalt "Daywalker" av sine fiender, er halvt menneske, halvt vampyr uten noen av deres svakheter, som det å ikke tåle sollys. Han er sterk, kjapp og liker andre vampyrer like lite som vi liker norske politikere. Så dette burde være en spillopplevelse av de sjeldne, eller?

Bilder fra spillet

Til toppen