Brute Force (Xbox)

Brute Force er et taktisk actionspill, med fokus på vennskap og lagarbeid. Du kontrollerer en gruppe elitesoldater i et rom-miljø, der du utfører forskjellige oppdrag på en rekke ulike planeter. Hver soldat i gruppen har forskjellige egenskaper og attributter, som må utnyttes i de forskjellige situasjonene du havner i. Dette inkluderer blant annet å kunne se varmekilder, og å kunne gjøre seg usynlig.
Selv om det som oftest går i hesblesende action, hvor kulene flyr og granatene eksploderer rundt ørene, er det også ganger der du skal ta i bruk en snikskytter-rifle. Spillet er lettfattelig og enkelt, og objektivene er sjeldent vanskelige å forstå. Spillere kan hele tiden bytte mellom de ulike lagmedlemmene ved enkle knappetrykk, og kommandere de resterende for å oppnå mest mulig effektivitet.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 20. juni 2003
  • Utvikler: Digital Anvil

Artikler om Brute Force

Brute Force

Xbox-en sliter. I hvertfall hvis vi skal legge vår tillit til markedsanalytikere og konsollguruer. Det har lenge vært en felles enighet blant både spillere og forretningsfolk, at Microsofts spillkonsoll har for få eksklusive og altfor lite kjente spillfranchiser. Mange mener Xbox-en har for få "konsoll-selgere" - titler som skal få publikum til å investere i konsollet for det spillet alene.

Brute Force - brutalt heftig

Tre på deg støvlene og den skuddsikre vesten. Det er på tide å nedkjempe litt rebelsk avskum. Du trer inn i rollen som elitesoldat for et stort firma. Din jobb er å ta av dage alle som kan skade firmaet på noen måte.

Bilder fra spillet

Til toppen