Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds (Xbox)

Buffy the Vampire Slayer er historie som TV-serie, men det betyr ikke at vi ikke kommer til å se mer til gjengen som har bekjempet vampyrer og andre demoner gjennom syv sesonger. Serien har skapt et enormt univers som har boltret seg gjennom både tegneserier og bøker. I fjor erobret Buffy enda et format med stort hell, og oppfølgeren til det populære Xbox-spillet lover enda mer av det gode.

Utviklet sammen med seriens forfattere, blir du atter en gang tatt tilbake til ondskapens sentrum, Sunnydale. Alt er som vanlig, og det vil ikke ta lang tid før gjengen er ute jakt etter flere demoner. Til forskjell fra forrige gang kan du nå spille som blandt annet Xander og Willow, og spillet bur på fire forskjellige flerspiller-moduser.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 24. oktober 2003
  • Utvikler: The Collective

Artikler om Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds

Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds

Buffy the Vampire Slayer er historie som TV-serie, men det betyr ikkje at vi ikkje kjem til å sjå meir til gjengen som har bekjempa vampyrar og andre demonar gjennom sju sesongar. Serien har skapt eit enormt univers som har boltra seg gjennom både teikneseriar og bøker.

Bilder fra spillet

Til toppen