Burnout 3: Takedown (PS2)

Etterfølgeren til de ekstremt populære bilspillene Burnout2 og Burnout2: Point of Impact skal utgis til PlayStation 2 og Xbox. Burnout 3 tar gameplayet enda lengre, og introduserer et unikt konsept kalt "crash and burn"-racing. Spillets handling foregår i trange og trafikkerte bygater, og kraftige kollisjoner er regelen snarere enn unntaket.

Burnout 3 skal etter sigende bli det mest actionfylte spillet i serien så langt, og spilleren blir ikke bare belønnet for å kjøre farlig, men også for å bruke sitt eget kjøretøy som et våpen for å bli kvitt motstanderne. Banene i spillet vil være fra Europa, Nord Amerika og den fjerne Østen, og alle vil inneholde massevis av muligheter for at spilleren kan få bonuspoeng ved å kjøre mot den ordinære kjøreretningen.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 9. september 2004
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Criterion Studios
  • Utgiver: Electronic Arts

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Burnout 3: Takedown

Burnout 3: Takedown

Nok en oppfølger i Burnout-serien skal bevise at det fortsatt er skrekkelig morsomt å kjøre gris midt i trafikken. Skal vi dømme etter hva Criterion har fått til denne gang, blir det nok farlig å bevege seg utendørs i ukene som kommer.

Burnout 3: Takedown

Svært eksplosiv og actionfylt bilkjøring er snart på vei til butikkene i form av det arkade-orienterte Burnout 3: Takedown. Destruction Derby møter Need for Speed: Underground i tittelen som lett kan klassifiseres som et sinnsykt flipperspill med biler.

EA demonstrerer Burnout 3

Hvis du stikker innom Øyafestivalen i Oslo, kan du få prøvekjørt det etterlengtede bilspillet Burnout 3: Takedown.

EA kjøper Criterion

EA har akkurat kunngjort at de kjøper Criterion, skaperen av Burnout-serien og RenderWare-teknologien bak blant annet GTA-serien.

Burnout 3

Electronic Arts har akkurat gitt ut to imponerende nye filmer fra Burnout 3.

Nye detaljer om Burnout 3

Electronic Arts har kunngjort nye detaljer om Burnout 3. En liten notis i pressemeldingen forteller det eiere av Xbox har fryktet: Kun PS2-versjonen får mulighet til online-spilling.

Bilder fra spillet

Til toppen