Burnout (GC)

Burnout er et typisk bilspill som tar all den spenningen innen bilkjøring på bane, og bringer det til motorveier og populerte bygater. Inspirert av noen av de mest minneverdige biljakt-scenene fra noen av de største actionfilmene noensinne, tilbyr Burnout et svært sofistikert trafikksystem. Men her skal spillerne også kjøre om kapp for å nå sluttstreken før alle de andre.
Dramatiske kollisjoner kan vente bak hver eneste sving, og konkurrerende førere blir belønnet for å presse seg og sine egenskaper til det ytterste. Burnout inkluderer også en hjerte-monitor som belønner spillere med enorme fartsbonuser i det de opplever farer og deres puls stiger. Burnout inkluderer over 300 biler og seksten imponerende baner over hele verden.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 3. mai 2002
  • Utvikler: Criterion Studios

Artikler om Burnout

Burnout

Jeg har lenge sett fram til å få testet Burnout på GameCube. Etter å ha spilt puzzles og sportspill trengte jeg litt bilkjøring. Og siden utvalget av bilspill på GameCube er rimelig labert så måtte det bli Burnout. At spillet hadde fått gode kritikker og så sinnsykt kult ut la vel ikke akkurat noen demper på spenninga heller. Spillet lovet god grafikk, fart og tonnevis med spenning.

Bilder fra spillet

Til toppen