Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (Windows)

Det kommende skrekkspillet med det noe utradisjonelle navnet Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth baserer seg på H.P. Lovecrafts verk, i likhet med skrekkspillet Eternal Darkness. Spillet tar også i bruk Sanity Effects, noe det også deler med skrekkspillet på GameCube. Spillet begynner ved at du, hovedpersonen, prøver å ta selvmord.

Det er mislykket, og du blir plassert på en mental-institusjon i mange år. Når du slipper ut skal du finne ut hva som egentlig skjedde med deg, da historien virker alt annet enn rett frem. Spillet, som er satt i 1920-årene, blir alt annet enn koselig etter dette. Alt ses i førsteperson. Blir du slått vil blodflekker dekke til synet ditt. Sanity-systemet står sentralt, om ikke mye bredere enn det vi så i Eternal Darkness.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 26. mars 2006
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 18+
  • Utvikler: Headfirst Productions
  • Utgiver: 2K Games

Også tilgjengelig på

PS2 Xbox

Artikler om Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Skrekk og gru i Call of Cthulhu

Headfirst Productions holder til hos Bethesda Softworks på E3 i år. De viser frem sitt kommende skrekkspill med det noe utradisjonelle navnet Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. Sjefsprogrammerer Gareth Clarke viste Gamer.no velvillig rundt i spillet, mens han fortalte om den grusomme historien som ligger og dveler i bakgrunnen. Som et illeluktende, gammelt lik.

Bilder fra spillet

Til toppen