Chaos League (Windows)

Chaos League omhandler en blodig lagsport som minner litt om amerikansk fotball eller rugby. Regelen er enkel: Ta kontroll over ni lagkamerater og plasser ballen i motstanderens målzone for å få poeng. Høres enkelt ut, ikke sant? Vel, problemet er at motstanderen er tungt bevæpnet, og ikke er fornøyd før dine spillere ligger blodige igjen på banen med brukket ryggrad og løsrevne armer og bein.

Spillet foregår i et fantasyunivers hvor en rekke ulike raser lever sammen, og du får kontroll over alt fra levende døde til orker, mennesker og alver. I motsetning til de fleste andre sportsspill fokuserer Chaos League mer på strategi enn dribleferdigheter og liknende, og kontrollene minner derfor mye om dem du finner i sanntidsstrategispill.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: Ikke fastsatt
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Cyanide
  • Utgiver: Digital Jesters

Artikler om Chaos League

Mer kaos i Chaos League

Digital Jesters har nå kunngjort en blodig utvidelsespakke til det svært voldelige sportsstrategispillet Chaos League.

Chaos League

Har du lyst til å prøvespille flerspillerkomponenten av det voldelige sportsstrategispillet Chaos League? I så fall bør du prøve den nylanserte demoen.

Chaos League

Nå er demoen av den britiske versjonen av Chaos League ute, slik at de som gleder seg til dette blodige fantasy-sportsspillet kan teste hvordan det fungerer i praksis.

Chaos League (franskspråklig versjon)

Cyanide har nylig gitt ut en demo av deres kommende sportstrategispill, Chaos League. I dette spillet er det kun én ting som gjelder: Å vinne. Om det krever en liten massakre, er det bare en bonus.

Digital Jesters utgir Chaos League

Chaos League er et annerledes sportsspill under utvikling hos franske Cyanide. Spillet har mer til felles med klassiske Speedball 2 og Blood Bowl enn FIFA-serien og NBA.

Til toppen