Colin McRae Rally 04 (Xbox)

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 19. september 2003
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Codemasters
  • Utgiver: Codemasters

Også tilgjengelig på

Windows PS2

Artikler om Colin McRae Rally 04

Colin McRae Rally 4

Det er ikke mer enn knappe året siden forrige versjon av Colin McRae Rally var å finne i butikkene. Nå er altså tiden inne for å igjen møte den tidligere kongen av rally til dyst på asfalt, grus og is. Dette fjerde spillet i serien har gjennomgått en rekke forbedringer siden forrige versjon.

Colin McRae Rally 04

Rally uten halsbrekkende kollisjoner er ikke rally. Det har i hvertfall utviklerne bak Colin McRae Rally 04 forstått. Nå har rally-utviklerne lansert en ny demonstrasjonsvideo som skal promotere de mer uheldige delene av spillet, som etter planen slippes for PlayStation 2 og Xbox den 19. september.

Gamer.no ser på spillhøsten 2003

Nok en høst betyr nok en horde med spill å spille og teste. Vi i Gamer.no har plukket ut noen av de titlene vi av en eller annen grunn ser mest frem til. Det vi har betegnet som høstspill i år er de som har utgivelsesdato fra nå og til 21. november.

Colin McRae Rally 04

Senere i år kan vi stifte bekjentskap med Colin McRae Rally 04 på både PlayStation 2 og Xbox. For å korte ned ventetiden har Codemasters sluppet en film som viser frem litt av det spillet har å by på. Med både flere biler og moduser bør det være nok å leke seg med for bilspilltilhengere der ute.

Bilder fra spillet

Til toppen