Colin McRae Rally 2005 (Windows)

På tross av at den sympatiske skotten har vært ute av rallysporten siden slutten av forrige sesong fortsetter Codemasters å lage spill om ham. Colin McRae Rally 2005 vil komme med et nytt og forbedret karrieremodus. Her vil du spille gjennom over 20 ulike klasser for å gjøre deg fortjent til retten til å kjempe mot de aller beste førerne i verden.

Spillet inneholder totalt over 300 fartsetapper fordelt på ni ulike land (det eneste nye er Tyskland), og 30 ulike bilmodeller. Colin McRae Rally 2005 kommer med forbedrede muligheter for flerspiller. Opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre over nettet, både på Xbox og PS2. Spillet vil også inneholde et nytt flerspillermodus som går over flere løp, hvor hver av spillerne har sin egen karriere.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 24. september 2004
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Codemasters
  • Utgiver: Codemasters

Også tilgjengelig på

Xbox PS2

Artikler om Colin McRae Rally 2005

Colin McRae Rally 2005

Etter mange år på toppen av rallyspilltronen er det kanskje like godt at Colin McRae abdiserer. Årets spill i Colin McRae-serien er en nedtur vi gjerne kunne vært foruten.

Colin McRae Rally 2005

Om du har lyst til å prøve Colin McRae Rally 2005 i flerspiller kan du teste den nylanserte demoen. Vi har de nødvendige lenkene.

Colin McRae Rally 2005

I tråd med det som nå ser ut til å ha blitt en årlig tradisjon, setter vi nok en gang fingrene i en ny inkarnasjon av Colin McRae Rally-franchisen. Konkurrentene har blitt flere og bedre teknisk, så utfordringen blir stadig større for Codemasters.

Colin McRae Rally 2005 til PC

Vi visste at dette rallyspillet ville komme til PC, men Codemasters har en overraskelse å by på når det gjelder utgivelsesdatoen.

Colin McRae Rally 2005

Codemasters jobber som vanlig med en ny versjon av Colin McRae Rally, og nå har de lansert en video av Colin McRae 2005.

Colin McRae Rally 2005

Det har nær blitt en årlig foreteelse, utgivelsen av et nytt spill i Colin McRae Rally-serien. En stund tilbake annonserte Codemasters at 2004 ikke blir noe unntak. Allerede i september ligger det an til neste runde.

Bilder fra spillet

Til toppen