Colin McRae Rally 3 (Xbox)

Colin McRae Rally 3 gjennoppliver den kjente rally-serien med mer av det samme gamle, gode gameplayet. Her skal spillere ta del i raske og skitne rally-løp, hvor spillet kaster mot deg realistiske miljøer og biler som oppfører seg mer realistisk enn du kanskje kunne ønske. Her finner du nye mesterskap, og single- og multiplayer-modus. Gjør deg klar til en rally-opplevelse uten like. Her kan du bli klodens tøffeste rally-kjører: Colin McRae.
Colin McRae Rally 3 tar et enormt sprang når det gjelder spillbarhet, motor-detalj, utseende og så videre. Først og fremst leverer det et spill som fanger inn alle de spenningsmomentene sporten tilbyr. Her får du prøve deg på en rekke biler slik som Mitsubishi Lancer EVO 7, Subaru Impreza WRX 44s, Citroen Xsara Kit Car og så videre. Disse skal du kjøre over hele verden, der i blant Japan, Spania, USA, Sverige, Finland, Hellas, Australia og England.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 2002
  • Sjanger: Racing
  • Utvikler: Codemasters
  • Utgiver: Codemasters

Også tilgjengelig på

Windows PS2

Artikler om Colin McRae Rally 3

Colin McRae Rally 3

Igjen er det tid for å spenne fast firepunktsbeltet, dra på hjelmen og smelle en topptrimma rallybil i gir. Codemasters er ute med det tredje Colin McRae Rally-spillet, og du har fått tillatelse til å ta rattet. Colin McRae Rally-spillene har vært ansett som kremen av rallyspill, helt siden det første spillet kom i juli 1998.

Colin McRae Rally 3

Colin McRae Rally-serien er med over 6 millioner kopier over disk, en av de mest solgte rallyspillene i verden. I dag lanserte Codemasters den spillbare demoen til Colin McRae Rally 3.

Bilder fra spillet

Til toppen