Cossacks: Back to War (Windows)

Cossacks: Back to War er en ekspansjonspakke til det populære krigsstrategispillet Cossacks: Art of War. Pakken inkluderer 100 nye oppdrag, i tillegg til nye nasjoner og enheter. De to nye nasjonene er Sveits og Ungarn, og hver av disse inkluderer 20 nye bygninger og fire enheter. I tillegg finner du enheter som inkluderer Tyrkiske og Algeriske tropper, de infamøse og velkjente Beduinene.
Disse beduinene er til og med plasser på kameler. De nye enhetene innebefatter blant annet kystkanoner slik at du kan forsvare deg mot angrep fra havet. Cossacks gir deg muligheten til å ha astronomiske 8000 enheter på kartet på én gang, noe som bør sies å være et svært høyt tall. Dette åpner for episke kriger, i det tusenvis av soldater fyker sammen i hardbarkede basketak.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 2. september 2010
  • Utvikler: GSC Game World
  • Utgiver: CDV

Artikler om Cossacks: Back to War

Cossacks: Back to War

Cossacks: Back to War er den andre ekspansjonspakken til det populære sanntidsstrategispillet Cossacks, men i stedet for å være en ren ekspansjonspakke er dette en stand-alone pakke som ikke trenger originalspillet for å kjøres. Med dette håper CDV og GSC Gameworld på å lokke til seg nye kunder så vel som gamle Cossacks-fans.

Til toppen