Counter-Strike

25. mars 2004

Counter-Strike for PC er verdens mest populære Internett actionspill. 100 000 mennesker spiller Counter-Strike når du leser dette. Nå får Counter-Strike endelig sin konsolldebug eksklusivt på Xbox. Konsollversjonen vil ha en rekke forbedringer på spillbarhet og grafikk. Helt nye multiplayer-brett, ett nytt antiterrorist-lag, et nytt terrorist-lag og nedlastbare brett via Xbox Live er blant noen av tilleggene.

Counter-Strike for Xbox leveres med 18 multiplayyer-brett og to spennende moduser: "Bomb Defusal" og "Hostage Rescue". Spillere kan også kjempe mot intelligente datastyrte motstandere, før de tar med seg ferdighetene sine på nett og møter opp mot 15 andre via Xbox Live-tjenesten. Kommunikasjonsverktøyet i Xbox Live vil gjøre dette til en helt ny Counter-Strike-opplevelse. Spillet støtter også HDTV og Dolby 5.1-lyd.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 25. mars 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Valve
  • Utgiver: Microsoft Game Studios

Også tilgjengelig på

Windows Mac Linux

Artikler om Counter-Strike

Vinnerne av Counter-Strike-konkurransen

På fredag som var ble Counter-Strike endelig lansert på Xbox. Dermed er et av verdens mest populære skytespill også konsollifisert. Vi har nå trukket vinnerne av konkurransen vi hadde i forrige uke.

Vinn Counter-Strike på Xbox

Førstkommende fredag lanseres Counter-Strike - et av verdens mest populære spill - på Xbox. Microsoft kjører på med en turnering i Oslo og vi holder en konkurranse hvor du kan vinne spill og effekter.

Xbox utfordrer Counter-Strike-klaner

Fem av landets beste klaner har blitt invitert til Counter-Strike-turnering på Cyberzone i Oslo. Der skal de finne ut hvem som er best på Xbox-versjonen av spillet.

Counter-Strike er klar for Xbox-debut

Microsoft melder at Counter-Strike er ferdigutviklet for Xbox og er på vei til trykkeriet. Alt er dermed i rute og spillet er klar for en europeisk utgivelse 5. desember. Xbox-versjonen vil ha en rekke eksklusiviteter.

Bilder fra spillet

Til toppen