Darkened Skye (Windows)

Darkened Skye er et action-/eventyrspill i tredjeperson med sterke plattformelementer, og enkelte elementer fra rollespillsjangeren. Spillets heltinne, rødhårede Skye, må redde verden fra mørkets makter som i dette spillet er representert av en slemming som lyder det noe gufne navnet Necroth. Skye kastes ut i en halsbrekkende jakt på noen magiske gjenstander som må brukes for å beseire Necroth og hans onde medhjelpere. Til å hjelpe seg har hun følge av en liten demon som heter Draak.

Draak har hatt en liten uoverenstemmelse med Necroth og har derfor valgt å bytte side. Draak og Skye bestemmer seg for å samarbeide, og resultatet blir et av spillverdenens artigste radarpar. I spillets 25 brett besøker de mange eksotiske steder, som den flygende leiren til en gruppe luftpirater, det underjordiske hjemmet til noen gale og sadistiske goblin-oppfinnere, en by som er halvveis nedsunket i havet og mye, mye mer. Skye er en atletisk ung jente, som kan løpe og hoppe og slå ganske godt fra seg med staven sin. I tillegg til de fysiske kreftene hennes finner hun etter hvert nok Skittles til at hun kan begynne å bruke magi. Spillet inneholder fem ulike typer Skittles og over 20 forskjellige magiske formularer.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 18. juni 2003
  • Utvikler: Boston Animation

Artikler om Darkened Skye

Darkened Skye

Darkened Skye er et action-/eventyrspill i tredjeperson med sterke plattformelementer, og enkelte elementer fra rollespillsjangeren. Spillets heltinne, rødhårede Skye, må redde verden fra mørkets makter som i dette spillet er representert av en slemming som lyder det noe gufne navnet Necroth.

Bilder fra spillet

Til toppen