Dead to Rights (PS2)

En natt under en rutine-patruljering, blir politimannen Jack Slate kalt til stedet hvor skudd har blitt avfyrt. Når han ankommer åstedet, oppdager Jack noe som leder ham inn i en laberynt av kriminalitet og korrupsjon. Dette forvandler Jack fra en eksemplarisk politimann, til en rømling med sine egne arbeidsgivere i hælene og en mengde annet pakk. Uten en pistol, et hjem og en bil står han på bar bakke. Jack sliter, for å si det mildt.
Dead to Rights er et intenst, hardt-slående action-thriller i et spill hvor politimann Jack Slate oppdager og avdekker korrupsjon som truer ikke bare ham selv, men også byen han har sverget på å beskytte ? Grant City. Hans eventyr tar ham med gjennom en rekke forskjellige kapitler med skyting, oppgaveløsning og andre små mini-spill.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: Ikke fastsatt
  • Sjanger: Action
  • Utvikler: Namco Bandai
  • Utgiver: Electronic Arts

Også tilgjengelig på

Windows Xbox

Artikler om Dead to Rights

Dead to Rights

Har du noensinne drømt om å ta rollen som Steven Seagal, Sylvester Stallone eller noen av de andre heltene som er tøffere enn toget på film? Alle har en mørk side. Skyggen må få lov til å leve. Namco gir deg muligheten til å slippe løs denne siden av deg i "Dead to Rights".

Bilder fra spillet

Til toppen