Deus Ex: Invisible War (Xbox)

Etter en serie katastrofer er verden på bedringens vei, men nye konspirasjoner med apokalyptiske mål truer. Som fersk agent skal du demaskere konspirasjonene, og avgjøre hvem av dem du kan stole på.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 5. mars 2004
  • Sjanger: Action, Rollespill
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Ion Storm
  • Utgiver: Eidos Interactive

Også tilgjengelig på

Windows

Artikler om Deus Ex: Invisible War

Deus Ex: Invisible War

Denne gangen blir vi servert et litt annerledes og nedtonet Deux Ex, som mange helt sikkert vil finne litt for enkelt. Noen vil si det ikke lever opp til det forrige spillet i serien, men hvis en legger fordommene på hyllen vil du finne et dyptgående og medrivende kvalitetsspill.

Deus Ex: Invisible War

Gigantiske multinasjonale selskaper kjemper om verdensherredømme. Kampen står om å eie teknologi, om trosretninger og politiske ideologier. Det viktigste våpenet er terror - men hvem er terrorist og hvem vil egentlig det gode? Og hvorfor føles dette som et innslag i Redaksjon 21?

Deus Ex: Invisible War i trykken

Etter at mange av sesongens store spill er blitt utsatt er det oppløftende å lese nyheten om at et av vinterens desidert største spill nå er gått i trykken. Dette gjelder både PC- og Xbox-versjonen av spillet.

Deus Ex: Invisible War

En ny video fra det kommende Deus Ex-spillet er sluppet. Oppfølgeren som er ventet i hyllene på PC og Xbox i februar vil ha et spennende, ikke-lineært plott der spilleren er helt fri til å gjøre hva han vil. Videre vil de unike ingrediensene som gjorde det første spillet til en suksess er beholdes og videreutvikles.

Skjermbilder fra Deus Ex: Invisible War

Deus Ex ble nærmest et kult-spill. For de som ikke kjenner til spillet kan vi kort fortelle at det er et strategisk skytespill i førstepersons-perspektiv. Det inneholdt gjenkjennelige, autentiske steder og en storyline som bygget på "ekte" konspirasjonsteorier.

Bilder fra spillet

Til toppen