Deus Ex: The Conspiracy (PS2)

I Deus Ex spiller du rollen som J.C Denton, en anti-terrorist-agent i organisasjonen UN Anti-Terrorist Coalition. Du har blitt satt til å etterforske uvanlig terrorist-aktivitet i New York-området. Myndighetene har oppdaget en pest kalt Gray Death som utgjør en stor trussel. J.C blir viklet inn i en dyp historie hvor korrupsjon og action fungerer som krydder på et svært engasjerende rolle-/skytespill.
I Deus Ex får spilleren muligheten til å skape og holde styr på et spennende alter-ego. Spillere vil kunne, i ekte rollespill tradisjon, få utvikle sin figurs egenskaper og attributter, og ta i bruk nano-teknologi for å konfigurere kropp og personlighet til det ytterste. I tillegg får du lagt hendene på en mengde våpen og gjenstander som skal hjelpe deg på eventyret ditt, hvor du må hanskes med en rekke vennlige, fiendtlige og nøytrale figurer og deres roller i spillet.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 6. juni 2002
  • Utvikler: Ion Storm

Artikler om Deus Ex: The Conspiracy

Deus Ex

Nå har "Deus Ex" også funnet veien fram til den vesle konsollen PlayStation2. Noen små forandringer har kommet i spillet, men hovedsakelig er det meste som før. Uheldigvis merkes det at konsollen har noen hindringer som datamaskinen ikke har. De fleste FPS-spill gjør seg best på PC og Deus Ex er dessverre ikke et unntak.

Til toppen