Dino Stalker (PS2)

Året er 1943 og under kamp over Atlanteren blir flyet til Lt. Mike Wired truffet. Han er tvunget til å skyte seg ut, og daler ned ved help av fallskjermen. Et fiendefly skal akkurat til å gjennomhulle Mike, men så fryser plutselig tiden og alt står stikke. Flyet forsvinner, og plutselig står han igjen med et merkelig våpen i hånda. Flyet er borte, men plutselig ser Mike andre, flygende vesner som sirkler rundt ham.
Etter å ha landet i en jungle med dinosaurer, oppfatter Mike at han er i seriøs trøbbel. I Dino Stalker, et dinosaur-basert actionspill, skal du ta deg rundt i en forhistorisk verden som i et typisk førstepersons-skytespill. Spillet er delt opp i forskjellige nivåer du må gjennom, og hver av disse har en tidsbegrensning. På eventyret vil du støte på en mengde ulike dinosaurer og miljøer, som begge byr på fare og spenning.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 20. september 2002
  • Utvikler: Capcom

Artikler om Dino Stalker

Dino Stalker

Capcom har med Dino Stalker gitt ut sitt tredje spill i Gun Survivor-serien. Det hele startet med et lyspistolspill som var basert på den populære Resident Evil-serien til PSone. Denne gangen er det Dino Crisis som får en ekstra alternativ historie som skal utforskes med en pistol i hånden. Som tittelen avslører skal du denne gangen skyte dinosaurer, ikke zombie-er som det var i de to første Gun Survivor-spillene.

Til toppen