Disney's Party (GBA)

Onkel Skrue har åpnet en fornøyelsespark, og har derfor invitert sine beste venner til å prøvekjøre parken før den åpnes. Plutselig dukker den onde Dr. Nickle opp og forteller at han har stjålet alt det magiske pulveret i parken, og spredt det utover. Uten dette magiske pulveret vil ingenting i parken fungere. Det blir da vennene til Skrue sin oppgave å få tilbake det magiske pulveret slik at parken kommer tilbake på skinnene.

Du kan velge mellom å styre Donald, Mikke, Minni og Dolly i dette Partyspillet fra Hudson. Hovedspillet foregår på et spillebrett med både bra og dårlige ruter. Du trenger flaks med terningen for å komme først fram til bestemmelsesstedet for deretter å klare et lite plattformspill for å få overtaket på konkurrentene.

  • Plattform: Game Boy Advance
  • Slippdato: 17. oktober 2003
  • Utvikler: Hudson

Artikler om Disney's Party

Disney's Party

Mario Party spillene har vært en sikker hit blant store og små barn siden det første spillet ble lansert på N64. Partyspill har blitt et begrep på små og enkle multiplayerspill. Det har etter hvert blitt tre Mario Party-spill på N64 og snart 2 på GameCube, men ingen på GBA.

Til toppen