Disney Sports Skateboarding (GC)

På tide å møte Mikke og alle venene hans! I dette litt uvanlige sportspillet som inkluderer flere i den velkjente Disney-familien, er fokuset lagt på skateboarding og humor. Spillet byr på åtte massive baner fylt med moro og latter, hvor du kan utføre en rekke forskjellige triks for å låse opp nye skateboards og utøve forskjellige teknikker.
Spillet byr på fem forskjellige spillmoduser, med 40 triks du kan utføre, slik som ”ollies”, ”grinds” og ”flips”. Her kan du også ta del i endeløs multiplayer-moro, samt samle inn skateboards, klær til de mange figurene og spesielle klistermerker. Dette er din sjanse til å bevise hva du er verdt på gata, i dette sportspillet for hele familien.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 7. mars 2003
  • Utvikler: Konami

Artikler om Disney Sports Skateboarding

Disney Sports Skateboarding

De siste årene har det tatt helt av med actionsport på konsoll og PC. Noen få aktører loddet stemninga for slike spill og det viste seg at forbrukere rundt om i verden var sulteforet på dem. Sist ut er Disney som har bestemt seg for å gi oss gamere et skateboardspill. Klarer det å holde stand mot alle de gode titlene der ute?

Til toppen