Dog's Life (PS2)

I Dog’s Life får det å leve et hundeliv en helt ny mening. I dette koselige barnespillet som blant annet tilbyr norske stemmer, inntar du rollen som hunden Jake. Sett fra tredjeperson eller hundens øyne, skal du ta deg tvers over Amerika og løse forskjellige oppgaver og situasjoner, i det du desperat leter etter hunden Daisy som ble kidnappet av lumske hunde-tyver, som for øvrig jobber for den slemme Miss Peach.
Her får du muligheten til å bjeffe og hoppe, kaste ball og jakte på høner. Kattene får heller ikke stå i fred, i det du suser over mark og lyng. Du kan også samle inn spesielle lukter, som gir deg muligheten til å delta i spesielle hundekonkurranser. Kjøttbein er også en viktig del av livet til en hund, og disse er det positivt å samle inn. Dog’s Life er et selvskrevent barnespill, spesielt egnet for de små som ikke kan lese engelsk tekst.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 29. oktober 2003
  • Utvikler: Frontier Development

Artikler om Dog's Life

Dog's Life

Har du noen gang lurt på hvordan hunden din egentlig har det? Svaret finner du trolig ikke i Dog's Life, selv om det nok kan kalles en hundesimulator. Du finner derimot et meget gjennomført barne- og familiespill, stappet med fantasi, humor og promping. Og det beste av alt: De snakker norsk.

Dog's Life

Å leve et hundeliv får en helt ny mening i Frontier Developments hundesimulator, Dog's Life. Her er det bare å gjøre seg klar til et ekte hundeliv, i det du trer inn i potene til hunden Jake som må reise på tvers av Amerika for å redde den søte jente-hunden Daisy som ble kidnappet av uintelligente hundetyver i begynnelsen av spillet.

Bilder fra spillet

Til toppen