Doom 3: Resurrection of Evil (Windows)

I ekspansjonspakken Doom 3: Resurrection of Evil har spilleren fått hendene i en eldgammel magisk gjenstand som visstnok skal inneholde nøkkelen til makten i helvete. Naturligvis er de sure demonene ikke særlig interessert i å dele denne kraften med uforstående. Derfor bestemmer de seg for å finne deg og ta den magiske gjenstanden fra deg.

I Resurrection of Evil får vi nye spillområder, karakterer og våpen, inkludert en dobbeltløpet hagle av typen mange av oss husker fra Doom 2 og en slags "gravity gun". I tillegg til å bygge videre på enspilleropplevelsen i originalspillet vil pakken ekspandere flerspillerdelen, ved å legge til støtte for åtte spillere samt en rekke nye kart.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 8. april 2005
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 18+
  • Utvikler: Nerve Software
  • Utgiver: Activision

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Doom 3: Resurrection of Evil

Doom 3: Resurrection of Evil

Den første utvidelsespakken til Doom 3 gir deg mer av akkurat det samme som du fikk i første omgang, men mangler det virkelige overbevisende argumentet for å gjøre oppgraderingen.

Dommedag kommer 8. april

id Software og Activision har nå kunngjort at 8. april blir datoen da vi får se Doom 3 på Xbox og Doom 3: Resurrection of Evil på PC.

Nytt fra Activision

Activision har fortalt at de vil lansere to nye Call of Duty-spill. I tillegg har de blitt nødt til å utsette lanseringen av Doom 3 på Xbox og den PC-baserte ekspansjonspakken Resurrection of Evil.

Til toppen